Efter at have spillet i den samme klub, siden barnsben, har den 23-årige Ainsley Maitland-Niles nu besluttet sig for, at han vil forlade klubben efter denne sæson. Det skriver The Telegraph.

LÆS OGSÅ: Manchester United forhandler med to Real Madrid-forsvarsspillere

Det britiske medie skriver også, at Manchester United er en af de klubber, der potentielt kunne finde på at skrive kontrakt med den 23-årige englænder. Ainsley Maitland-Niles har været en del af Arsenal siden han var blot fem år gammel.

Maitland-Niles foretrækker at indtage rollen som central midtbanespiller, men han skulle angiveligt have accepteret, at han i fremtiden kommer til at spille som højreback.

I sidste sommer bød Wolves på ham, og de havde også planer om at bruge ham som højreback. Det hævdes desuden, at de fortsat har et ønske om at bruge ham i denne position. De er dog ikke ene om interessen, da både Leicester, Southampton og potentielt også Manchester United også viser interesse.

De Røde Djævle siges at være på jagt efter en ny højreback i det kommende transfervindue. At kunne finde en ung engelsk spiller til denne rolle vil naturligvis være en fordel, da de skal tage højde for antallet af udenlandske spillere i truppen.

LÆS OGSÅ: Manchester United-stjerne har spillet med skader i to år

Til sommer vil den 23-årige englænder have to år tilbage af sin kontrakt med Arsenal. Dog mener både han og klubben, at det kommende transfervindue er et ideelt tidspunkt at tage afsked med hinanden på.