Arsenal har skruet op for interessen for FC Barcelona-transfermålet, som i lang tid har været på radaren i den catalanske storklub.

Hidtil er det ikke lykkedes for den spanske klub at hente den brasilianske kantspiller. Det skyldes naturligvis, at de har svært ved at finde pengene, der skal bruges til at finansiere købet.

– LÆS OGSÅ: Barca overvejer at trække sig fra Koundé-aftale af én årsag

Arsenal er derimod klar til at købe ham fri af hans kontrakt i Leeds. Ifølge 90min er London-klubben klar til at afgive et bud på ca. 50 millioner pund, hvilket svarer til omtrent 433 millioner kroner.

Flere medier har desuden meldt, at Raphinha indtil nu har været ivrig efter at skifte til Barcelona, men nu er begyndt at komme på andre tanker.

Årsagen til dette er, at han føler, at Barcelona trækker tiden ud. Han har et stort ønske om at forlade Leeds denne sommer, hvorfor han er begyndt at overveje andre muligheder.

Det er dog ikke blot Arsenal, der er begyndt at vise interesse for at hente den 25-årige Raphinha. Angiveligt skulle han også være på radaren i Tottenham, der også ønsker at styrke offensiven til sommer.

LÆS OGSÅ: Christian Eriksen har afvist Manchester United – af én grund

Barcelona har ikke mulighed for at sætte gang i købet af Raphinha, før de har fået styr på finansieringen, hvilket kan ende med at koste dem handlen.