Der er meget, der tyder på, at Arsenal kommer til at vinke farvel til Hector Bellerin denne sommer. Derfor er de begyndt at se sig om efter en afløser. I denne forbindelse skulle de angiveligt have udset sig Barcelona-spiller Sergino Dest.

LÆS OGSÅ: Barcelona vil hente Pogba i byttehandel

Det skriver spanske Sport, der også skriver, at Barca-spilleren er værdisat til 25,7 millioner pund. Det er svarende til 222 millioner kroner. Ydermere hævder den spanske avis, at Arsenal skulle være klar til at betale dette beløb, da de mangler en afløser for Bellerin.

Den spanske Arsenal-spiller har været rygtet væk fra Premier League-klubben denne sommer, hvor han har været kædet sammen med flere klubber. Ifølge Calciomercato skulle han tilmed have informeret klubben om, at han ønsker at skifte til Inter Milan forud for den kommende sæson.

Til trods for, at Dest har været en hyppigt anvendt spiller af Ronald Koeman, kan Barcelona økonomiske situation medfører, at de accepterer et eventuelt bud. Dog er spilleren på kontrakt med Barcelona frem til 2025, hvorfor det vil kræve, at han selv er villig til at lade sig sælge.

Den catalanske klub har dog brug for pengene, da de ellers ikke kan registrere nytilkomne spillere såsom Memphis Depay og Sergio Agüero. Ydermere er de også nødt til at finde penge til at tilbyde Lionel Messi en kontraktforlængelse.

LÆS OGSÅ: West Ham vil leje Barcelona-forsvarer

I sidste sæson havde Dest 44 optrædener for Barcelona. Det vidner om, at han bestemt ikke mangler spilletid, men derimod er en spiller, som Ronald Koeman har tillid til. Foruden Arsenal skulle der ifølge Sport også være interesse fra både Bayern München og Juventus.