Arsenal har angiveligt indledt forhandlinger med Napoli om en aftale, der skal bringe Victor Osimhen til klubben denne sommer.

Efter at have skiftet til Stadio Diego Armando Maradona fra LOSC Lille i 2020, har den 25-årige nigerianske angriber etableret sig som en af Serie As bedste angribere de seneste år, hvilket bidrog til Napolis Scudetto-triumf i sidste sæson.

Det antydes, at Osimhen, efter at have demonstreret sit værd i den italienske topdivision, er opsat på at forlade Azzurri denne sommer for at tage skridtet videre til Premier League.

Ifølge Il Mattino har Osimhen allerede udtrykt sit ønske om at forlade Napoli, og Arsenal drømmer om at tilføje angriberen til deres angrebsrække.

Il Mattino fremhæver yderligere, at Arsenal er ivrige efter at få aftalen i hus og allerede har afholdt indledende samtaler med Napoli.

Den italienske avis nævner, at Osimhen har en frikøbsklausul på små 900 millioner kroner i sin nuværende kontrakt, men hvis ingen klubber beslutter at betale dette beløb, kan Napoli blive tvunget til at sænke deres priskrav.

Chelsea og Paris Saint-Germain siges også at være interesserede i at skrive under med ham, men Arsenal er foran deres konkurrenter og er ‘håbefulde’ om, at de vil kunne sikre hans underskrift før næste sæson.

Osimhen har en forkærlighed for Premier League, hvilket gør PSG til en mindre attraktiv destination for ham, mens Chelsea ikke vil kunne tilbyde ham Champions League-fodbold næste sæson, hvilket gør Arsenal til nigerianerens primære valg.