Arsene Wenger har forsøgt at binde en knude på den uendelige debat om Cristiano Ronaldo vs Lionel Messi. Begge spillere har utvivlsomt været de bedste fodboldspillere i verden i store dele af de seneste to årtier.

LÆS OGSÅ: Barcelona-profil kan være ude i flere måneder

Afhængigt af hvem du spørger, er Ronaldo bedre end Messi – eller omvendt. Nu har Wenger også givet sin mening om sagen.

Han har fortalt, at selvom fodbolden har brug for en mere kreativ og magisk spiller som Messi, så er spillet i højere grad skræddersyet til atletiske spillere som Ronaldo.

Han hævdede, at kreative spillere som Messi opdager ting, som normalt ikke ses, men han tilføjede, at fodbolden i højere grad har udviklet sig til Ronaldo-stilen.

Den portugisiske angriber er en af ​​de bedste spillere i verden, og på trods af, at han er over 30 år gammel, præsterer han stadig. Juventus-angriberen er kendt for sin atletiske stil, og Wenger mener, at fodbold er skræddersyet til ham.

Han fortalte følgende til SoFoot.com: “Jeg siger ofte, at Ronaldo er atletisk fodboldspiller, Og Messi er en enestående kunstner. Det er forskellen mellem de to.”

“Men alle foretrækker enten den ene eller den anden. Når vi er vilde med spillet, foretrækker vi kunstneren.”

“Den kreative får dig til at opdage ting, som du ikke ser, og som du ikke engang har overvejet fra tribunen.”

“Det er unikt, selvom jeg ikke benægter kvaliteten af portugiseren. Jeg tror bare, at fodbolden har udviklet sig til Ronaldo-stilen.”

LÆS OGSÅ: Alba: “Vi spiller meget bedre med Messi”

“Dette betyder ikke, at vi skal fjerne det kreative. Reglerne skal udvikle sig, så spillet bliver mere spektakulært og smukkere at se på.”