For tiden er Arsenal inde i en god stime i Premier League. I løbet af de seneste seks kampe har de nemlig ikke lidt ét nederlag. Lørdag aften skal de spille mod Manchester United, som tabte deres seneste opgør til bundproppen Sheffield United.

LÆS OGSÅ: Lingard forklarer: Derfor valgte jeg West Ham

Arsenal-manager Mikel Arteta er da heller ikke i tvivl om, at det bliver en svær kamp for Arsenal, da han mener, at Manchester United for tiden er i topform.

“Vi ved, det bliver rigtig svært, for de har været i topform. De har ligget øverst i tabellen og spillet rigtig godt,” har Arteta udtalt til Arsenals egen hjemmeside, hvilket han fulgte op med:

“Vi ved, at de er en oprigtig trussel, så vi skal spille op til vores bedste for at slå dem.”

Dernæst kom han også ind på, at han mener, at de har holdt momentum. Han fortalte dog også, at han mener, at der fortsat er meget, de skal kunne, hvis de skal kunne gøre sig forhåbninger om at nå de andre hold.

“Vi har holdt momentum og forlænget vores stime ved at være meget ydmyge og forstå, at der er mange ting, vi skal forbedre. Der er stadig meget, vi skal kunne, hvis vi skal nå de andre hold, og vi må se, hvor vi ender ved at tage kampene én efter én,” lød det også fra Arteta.

LÆS OGSÅ: Ronald Koeman er ikke tilfreds med Barca-talent

Som tidligere rapporteret her på Fodboldnyheder, må Arsenal klare sig uden Pierre-Emerick Aubameyang, da han er taget hjem til sin familie på grund af sin syge mor.