Arsenal og Wolverhampton tørnede sammen i Premier League. Det var såmænd førstnævnte, der åbnede ballet, da de kom i front mod Wolverhampton, men de endte med at tabe 1-2 på Molineux Stadium.

LÆS OGSÅ: Manchester United er fortsat i tvivl: Hvad skal der ske med Mata?

David Luiz har været udsat for megen kritik i denne sæson, da han har lavet et hav af fejl, ligesom han har fået en del kort, og han fik såmænd igen direkte rødt kort i kampen mod Wolverhampton.

Mikel Arteta blev naturligvis spurgt til det røde kort efter kampen, og han kunne her fortælle, at man formentlig kommer til at appellere udvisningen. Han mener nemlig ikke, at David Luiz gjorde noget forkert.

“Hvis jeg skal sige noget nu, så appellerer vi. I første omgang skal vi snakke med det juridiske hold i klubben, og så må vi se, hvad der er bedst,” siger Arteta ifølge Football London.

“Hvis der er kontakt, så er det ham (William Jose, red.), der laver det på Luiz. Jeg ved ikke, om de har en anden vinkel at se det fra,” lyder det fra Arsenal-manageren.

LÆS OGSÅ: Uvished om Liverpool-opgør: Har sendt ansøgning til politiet

Det endte derfor med endnu et nederlag til Arsenal. De ligger aktuelt på en 10. plads i Premier League, dog fortsat over Wolverhampton i tabellen.