Arteta ønsker at styrke midtbanen. Derfor vil Arsenal-træneren forsøge at hente Paris Saint-Germian-profilen Georginio Wijnaldum tilbage til Premier League.

The Gunnars har måtte sende Thomas Partey og Mohamed Elneny afsted til Africa Cup of Nations. Dertil er Granit Xhaka også ude, da han er testet positiv for coronavirus.

LÆS OGSÅ: Medie: Barcelona vil hente 30-årig brasilianer som afløser for Coutinho

Derfor var Mikel Arteta nødt til at nøjes med at stille med Albert Sambi Lokonga og Charlie Patino på midtbanen søndag. Her spillede The Gunners mod Nottingham Forest i FA Cup, hvor de tabte 1-0.

Arteta har bekræftet, at Arsenal vil forsøge at hente en ny midtbanespiller i dette transfervindue. Og nu skriver Fichajes, at The Gunners vil forsøge at hente Wijnaldum tilbage til Premier League. Han tørner for tiden ud for PSG.

Den tidligere Liverpool-spiller har svært ved at etablere sig som fast spiller under Mauricio Pochettino. Derfor skulle hollænderen være interesseret i at forlade Parc des Princes, selvom det kun er seks måneder siden, han ankom.

Paris Saint-Germain vil angiveligt ikke stå i vejen for et salg af Wijnaldum – og det samme gælder Pochettino. Den franske topklub er villige til at sælge hollænderen for 15 millioner euro, hvilket svarer til cirka 110 millioner kroner.

I alt er det blevet til 24 optrædener for Wijnaldum i PSG i denne sæson. I disse kampe er det lykkedes ham at bidrage med tre mål og et enkelt oplæg. Han har derfor ikke vist samme høje niveau, som han gjorde i Liverpool.

LÆS OGSÅ: Vil nedbringe prisen: Barcelona vil inkludere forsvarer i Haaland-handel

Hans kontrakt på Parc des Princes løber frem til 2024. Juridisk set er han derfor bundet til den franske klub i yderligere to sæsoner. Meget tyder dog på, at opholdet i det franske bliver kortere, da både klub og spiller er åbne for et skifte.