Til sommer kan Arsenal miste en af deres store defensive profiler. Det siges nemlig, at David Luiz repræsentanter undersøger potentielle destinationer for Arsenal-manden, da der er usikkerhed omkring hans fremtid på Emirates Stadium.

LÆS OGSÅ: Medie: Robert Lewandowski overvejer skifte til Premier League

Den brasilianske forsvarers nuværende aftale med klubben løber kun frem til sommer, og der er ikke noget, der indikationer om, hvorvidt han vil blive tilbudt en ny kontrakt eller ej.

Luiz er blevet en nøglespiller i Arsenal i denne sæson, men både Konstantinos Mavropanos og William Saliba vender til sommer retur fra deres respektive lejeophold. Derfor kan Mikel Arteta være nødt til at skære ned i defensiven.

Ifølge CBS Sports er Luiz’ repræsentanter længe i gang med at planlægge hans exit. Derudover skriver mediet, at han er blevet kædet sammen med Serie A-klubben Lazio.

Desuden skriver CBS Sports også, at et skifte til Major League Soccer kan komme på tale. Her kan hans nuværende løn på 100.000 pund i ugen dog vise sig at blive en stopklods for ham.

LÆS OGSÅ: Barca viser interesse i Flamengo-midt: Har taget kontakt

Den tidligere Chelsea-spiller har haft 29 optrædener på tværs af alle turneringer i denne sæson. Desuden har han bidraget med et enkelt mål i henholdsvis Premier League og Europa League.