Den brasilianske midtbanespiller Arthur Melo, der i øjeblikket er på lån i Liverpool fra Juventus, har haft en vanskelig sæson i Premier League. Han har kun spillet 13 minutter for Liverpool på grund af skader. Men nu ser det ud til, at han kan være på vej til Arsenal i en uventet byttehandel.

Arthur Melo, der tidligere har spillet for klubber som Barcelona og Juventus, har haft problemer med at finde formen og få spilletid i Liverpool. Dette har dog ikke afskrækket Arsenals manager, Mikel Arteta, som ifølge rygterne er interesseret i at bringe Arthur til klubben.

Det skriver Liverpool.com.

Den foreslåede byttehandel involverer Arsenals polske forsvarsspiller Jakub Kiwior. Både Arthur og Kiwior vurderes til at have en tilsvarende markedsværdi, hvilket gør en direkte byttehandel mulig uden yderligere økonomisk kompensation.

Arthur Melo har i denne sæson også været udlejet til Fiorentina, hvor han har fået 33 optrædener og genvundet både form og fitness. Dette har øget interessen for ham blandt andre europæiske klubber, og Arsenal ser ud til at være i pole position til at sikre sig hans underskrift.

Hvis handlen går igennem, vil det være en af sommerens mere overraskende transfers i Premier League.