Aston Villa har haft en fremragende sæson, hvor en plads i Premier Leagues top fire stadig er inden for rækkevidde.

Klubben, også kendt som “The Villans”, hviler dog ikke på laurbærrene og ser gode muligheder for at styrke truppen under ledelse af Unai Emery til sommer.

Ifølge rapporter fra Italien har Aston Villa nu rettet blikket mod en angribende talent, der betragtes som “en af verdens bedste spillere”.

Det italienske medie Il Messaggero rapporterer, at Villa er på jagt efter Giallorossis angriber, Paulo Dybala. Den 30-årige argentiner, hvis kontrakt i den italienske hovedstad udløber næste år, kunne potentielt skifte græsgange til sommer.

Villa, sammen med Bayer Leverkusen, anses for at være ‘først i køen’ for Dybala, der har scoret 14 mål og lavet syv assists i 28 kluboptrædener denne sæson.

Atletico Madrid gjorde et forsøg på at hente Dybala til Spanien i januar, men lykkedes ikke med at indgå en aftale.

Det skriver TBR Football.

Dette har efterladt døren åben for andre klubber, såsom Villa, der er ‘klar til at træde til’ denne sommer, sammen med Bayer Leverkusen og en række saudiarabiske klubber.

Villa kunne også ende med at gøre et kup. Fabrizio Romano rapporterede tidligere på året, at Dybala har en frikøbsklausul på €12 millioner (ca. 89 millioner danske kroner) i juli.

Aston Villa har gennemført flere transferkup de seneste år, og Dybala ville være endnu et i rækken. Den 30-årige har været en af verdens bedste angribere i næsten et årti og har fået ny energi i Roma.

I 2022 sagde José Mourinho til Fox Sports, via Football Italia: “Han gør det meget godt. Han kender sine spillere perfekt og ved, at fra midtbanen og frem har Argentina mange muligheder, men for mig er Dybala en af verdens bedste spillere. Dybala har taget ansvaret for at være en vigtig spiller for Roma. Han har stor spilleres ro og jeg tror, at med 60.000 på stadion, vil han være på toppen.”