Der skal ikke herske nogen tvivl om, at Diego Simeones Atlético-mandskab længe har lignet holdet, der ville løbe med La Liga-trofæet. Barcelona og Real Madrid er dog begyndt at vise tænder, og de nærmer sig Atlético, der dog fortsat ligger på førstepladsen.

LÆS OGSÅ: Ferdinand er forundret: Han bør skifte permanent fra United

De hentede blandt andet den 21-årige Joao Felix til klubben, da man skulle forstærke truppen efter salget af Antoine Griezmann, men den unge stjerne har dog ikke helt levet op til forventningerne.

Det har medført, at han af og til er blevet bænket eller udskiftet.

I kampen mod Villarreal formåede han dog at finde netmaskerne, hvorefter han jublede ved at tysse ud mod Atlético-bænken. Dette ledte til, at medierne begyndte at skrive om, at der skulle være en intern strid i klubben, men det var altså ikke en jubel, der var henvendt til Diego Simeone.

“Det var en joke på Instagram med Renan Lodi. Han irriterede mig inden kampen, hvor han sagde, at jeg ikke scorede mod nogen. Da jeg så scorede mål, så sendte jeg ham en hilsen. Pressen kan lide at tale om ting, de ikke ved noget om.”

“Mit forhold til træneren er rigtigt godt. Han prøver altid at hjælpe mig, og vi hjælper hinanden. Jeg er glad her. Min familie har det godt. Jeg har det godt i klubben, men som med alle andre spillere, så er der øjeblikke, der ikke er så gode. Det kan overkommes,” siger Joao Felix på pressemødet forud for kampen mod Chelsea.

LÆS OGSÅ: Avis: Ansu Fati skal erstatte Ronaldo i Juventus

Atlético Madrid tørner sammen med Chelsea i Champions League onsdag aften, hvor man skal forsøge at indhente resultatet fra første opgør, som Chelsea vandt med 0-1.