I januar skiftede Aubameyang til Barcelona, men det var ikke hans eneste mulighed.

Aubameyangs kontrakt med Arsenal blev ophævet på Deadline Day i januars transfervindue. Det muliggjorde et skifte til Barcelona.

Tilsyneladende var det dog ikke den eneste klub, der var inde i billedet. Det har den rutinerede angriber afsløret i et interview med beIN Sports.

I interviewet afslørede han nemlig, at han også var i dialog med Paris Saint-Germain, men han besluttede sig for at vælge Barcelona til fordel for den franske klub.

“Ja, jeg var i dialog med Paris Saint-Germain. Også med nogle andre klubber,” sagde Pierre-Emerick Aubameyang til beIN Sports.

“Jeg føler mig hjemme her i Barca. Når jeg går ind på Camp Nou, er det noget andet! En anden dimension. Jeg nyder det virkelig.”

Den 32-årige angriber har fået en rigtig god start på sin tilværelse i Barcelona, hvor det er blevet til fem mål i blot seks kampe for den tidligere Arsenal-kaptajn.

Han fik desuden hele 86 minutter på banen i det seneste La Liga-opgør mod Athletic, der endte med resultat 4-0 til Barcelona.

Her stod Aubameyang for det ene af de fire mål, der blev scoret. De mange minutter på banen vidner dog om, at den 32-årige angriber er en spiller, som Xavi har stor tillid til.