Alt tyder på, at Andreas Christensen skifter til Barcelona. Angiveligt skriver han under på sin kontrakt allerede i denne uge.

Andreas Christensen gennemgår angiveligt anden del af sit lægetjek denne mandag. Det er det sidste, der mangler at komme styr på, inden en kontrakt kan underskrives.

Ifølge den catalanske avis SPORT underskriver den danske forsvarer sin kontrakt i denne uge. Det vides dog ikke, om det ligeledes vil blive offentliggjort i denne uge.

Først og fremmest kræver det dog, at han gennemfører anden del af lægetjekket. Der er dog intet, der tyder på, at den 25-årige dansker ikke vil kunne gennemføre lægetjekket.

Derfor ser et ud til, at Barcelona har formået at sikre sig Christensens underskrift foran klubber som Bayern München, Inter og Newcastle, der angiveligt også jagtede danskeren.

Det lyder desuden, at der skulle være tale om en femårig kontrakt med en årsløn på 6 millioner euro, hvilket er svarende til lidt mere end 44 millioner kroner.

Barcelona har i lang tid forsøgt at hente den danske forsvarer. Det skyldes i høj grad, at han kan hentes på en fri transfer til sommer, da hans nuværende kontrakt med Chelsea udløber til juni. Det sikrer, at Barcelona ikke skal betale en transfersum for at hente ham.