Arsenal sikrede sig Real Madrids Martin Ødegaard på en lejeaftale, og ham skulle de angiveligt være blevet så glad for, at man ønsker at beholde ham. Det er dog ikke sikkert, at det er muligt, hvorfor Arsenal kigger nærmere på andre muligheder.

LÆS OGSÅ: Juve-boss: Ronaldo er en del af fremtiden

Og her ser det ud til, at man kigger nærmere på Philippe Coutinho.

Det er Daily Express, der skriver, at Arsenal ønsker at have Ødegaard på holdkortet i næste sæson. De skriver også, at hvis det ikke er muligt at få en ny aftale med Ødegaard og Real Madrid i hus, så vil Arsenal i stedet satse på at kunne hente Barcelonas midtbanespiller, Philippe Coutinho.

Arsenal forsøgte i sidste sæson at hente Philippe Coutinho, og det var såmænd tæt på at blive en realitet, men i sidste ende valgte Ronald Koeman at lade handlen falde i vasken. Han vendte tommelfingeren nedad, da han i stedet ønskede, at man skulle beholde ham i truppen.

Der er dog meget, der peger på, at Philippe Coutinho ender med at forlader FC Barcelona efter denne sæson. Han har spillet 90 kampe for FC Barcelona, og hvis han runder 100 kampe, så skal Barcelona betale yderligere 20 millioner euro til Liverpool.

Det er noget, som Barcelona naturligvis ikke ønsker, hvis man tænker på deres økonomiske situation. Der er for meget, der taler for, at man sender ham videre i manegen, men han har nu igen været under kniven grundet sin knæskade.

Han har været skadet siden sidste kamp sidste år, og han har ikke spillet siden da. Det lange skadesforløb, som det tyder på, det bliver, kan skade Barcelonas chancer for at sende ham videre.

LÆS OGSÅ: Video: Holdkammerater hylder Messi

Sport erfarer, at han ikke når at komme i aktion i denne sæson, da der nu går yderligere to måneder, før han igen kan spille.