Efter Joan Laportas valgsejr er FC Barcelona blevet sat i forbindelse med flere nye spillere. Det inkluderer blandt andet Sergio Agüero, David Alaba og Eric Garcia. Nu er de dog blevet sat i forbindelse med en anden angriber. Det er den 29-årige Alexandre Lacazette fra Arsenal, der er tale om, som ifølge lokale medier skulle være en billig mulighed til sommer.

LÆS OGSÅ: Ramos med invitation til Barca-profil: Du må bo hos mig

Han ankom til Arsenal i sommeren 2017, hvor han blev hentet i Lyon. I sommeren 2022 udløber hans kontrakt med den engelske klub dog. Det er som følge af dette, at den spanske avis Mundo Deportivo skriver, at det formentlig vil være muligt at hente Lacazette til en nedsat pris til sommer, da han kun vil have et enkelt år tilbage sin kontrakt på dette tidspunkt.

Den offensive del af truppen er efter sigende noget, som Barca gerne vil forstærke, når sommerens transfervindue åbner igen. Her er de blevet sat i forbindelse med alt lige fra Agüero og Depay til Haaland. Nu ser det dog ud til, at det også vil være en mulighed for FC Barcelona at bringe den 29-årige Lacazette til det spanske.

LÆS OGSÅ: PSG holder døren åben for Messi og Ronaldo

På trods af, at Lacazette vil kunne hentes til en nedsat pris til sommer, er det dog ikke sikkert, at Barca faktisk har råd til dette. Ifølge transfermediet Transfermarkt har han en anslået værdi på 35 mio. euro. Set med økonomiske briller vil Barca derfor få mere ud af at hente Agüero eller Depay, da de kan hentes på en fri transfer.