Arsenal har angiveligt planer om at skille sig af med Aubameyang, som de vil forsøge at sende til Barcelona i en byttehandel.

FC Barcelona har planer om at skille sig af med flere spillere i det kommende transfervindue. En af de spillere, de vil skille sig af med, er Philippe Coutinho. Han er nemlig ikke en del af Xavis planer.

LÆS OGSÅ: Laporta og co. vil sælge ham i januar: Barca-spiller nægter at forlade klubben

Coutinho har ikke været på banen i de seneste kampe, og der har desuden været forlydender om, at den brasilianske spiller har fået at vide, at han skal finde sig en ny klub.

Han har været kædet sammen med flere klubber i løbet af de seneste måneder, men skule et skifte blive en realitet, ser det ud til, at et comeback i Premier League er det mest sandsynlige.

Brasilianeren er nemlig på radaren i flere Premier League-klubber, men der er næppe nogen af dem, der vil betale ham samme løn, som han får i Barcelona i øjeblikket. Derfor skulle han angiveligt være indstillet på at blive i Barcelona, selvom spilletiden er minimal.

En af de klubber, der dog viser interesse for ham, er Arsenal. Det skriver avisen Express, der også skriver, at London-klubben skulle være interesseret i en byttehandel mellem Philippe Coutinho og Aubameyang.

Den 32-årige Pierre-Emerick Aubameyang har flere gange tidligere været kædet sammen med et skifte til Barcelona. Nu ser det dog ud til, at en aftale med Manchester City og Ferran Torres er faldet på plads, hvorfor Aubameyangs tilgang virker usandsynlig.

LÆS OGSÅ: Medie: Dembélé får ny lang kontrakt i Barcelona

Han har dog evnerne til at spille på begge kanter i angrebet, hvilket kan være en fordel for Barcelona. I alt har han bidraget med 92 mål i de 163 kampe han har spillet for Arsenal.