Christian Eriksen skulle efter sigende have været et transferemne i Atletico Madrid, der dog ser ud til at gå efter James Rodriguez frem for danskeren.

Christian Eriksen har længe været rygtet væk fra Tottenham, hvor Real Madrid har været nævnt i spanske og engelske medier som en mulig destination. For et par måneder siden tog den 27-årige dansker selv bladet fra munden og fortalte i interviews, at han er klar til et klubskifte. Men efter Real Madrids køb af Eden Hazard er rygterne om Christian Eriksen blevet sjældnere. Nu skriver den spanske avis Marca, at tottenhamspilleren også har været et transferemne i Atletico Madrid. Men ifølge avisen vil den spanske hovedstadsklub i stedet gå efter at købe James Rodriguez hos lokalrivalerne fra Real Madrid, da han formentlig vil være billigere at hente end danskeren. 

Christian Eriksens kontrakt med Tottenham udløber til næste sommer, men han vurderes alligevel til at koste omkring 500 millioner kroner i overgangssum, mens Real Madrids colombianer ifølge Marca har et prisskilt på cirka 300 millioner kroner. 

James Rodriguez har været på lån i Bayern München i de seneste to sæsoner, men den sydtyske klub var ikke interesseret i at gøre aftalen permanent. Ligeledes vil Real Madrids træner Zinedine Zidane foretrække, at den tidligere Monaco-spiller bliver solgt, og derfor har han ifølge Marca bedt klubben om at få afsat offensivspilleren hurtigst muligt. James Rodriguez er tilbage fra ferie den 29 juli, hvor han skal træne med resten af Real-truppen, medmindre han bliver solgt inden. 

For nogle uger siden lignede Napoli hans nye klub. Men italienerne kunne ikke blive enige om en pris med Real Madrid. Napoli foretrak angiveligt et lån med købsoption, mens madrilenerne insisterede på et salg. 

Hvad Christian Eriksens fremtid angår, så tyder en del på, at han også er i Tottenham, når den nye sæson i Premier League bliver skudt i gang om et par uger.