Det er ganske vist at være nogle år siden, at FC Barcelonas ungdomsafdeling måtte se den unge Dani Olmo skifte til Dinamo Zagreb. Efterfølgende har han skiftet kroatisk fodbold ud med tysk fodbold, da han nu spiller i RB Leipzig. Barca holder dog stadig et nøje øje med ham.

LÆS OGSÅ: Guardiola: Mine Barcelona-spillere var dræbere

Der var ikke gode udsigter til, at han ville få spilletid på Barcas førstehold, hvorfor Dani Olmo skiftede til Dinamo Zagreb i 2014. Det gjorde han efter at været en del af La Masia i syv år. I den kroatiske klub blev han hurtigt en fast del af truppen, hvor han præsterede så godt, at flere europæiske klubber fik øjnene op for ham.

Barca var en af de klubber, der viste interesse for ham i januar 2020, hvor han dog endte med at skifte til tyske RB Leipzig. Den tyske klub gav ham nemlig et bedre tilbud. Derfor besluttede den nu 22-årige offensivspiller at skifte til tysk fodbold for lidt over et år siden.

Olmo har fortsat med at præstere og imponere for Leipzig. De flotte præstationer siden ankomsten til den tyske storklub har også medført, at han nu kan bryste sig af at være en fast del af Luis Enriques spanske landshold.

Den catalanske avis Sport skriver, at Barca fortsat holder øje med Olmo. De mener nemlig, at han kan tage et skridt op af stigen og blive en af verdens bedste spillere.

LÆS OGSÅ: Satte rekord i dem: Lionel Messis fodboldstøvler sælges på auktion

Derudover skriver avisen, at FC Barcelona har et ønske om at hente nogle af de spillere, der har forladt La Masia tidligere tilbage til førsteholdet. En af dem, de gerne vil have retur, er altså Olmo.