Der skal ikke herske nogen tvivl om, at Barcelona-mandskabet har steppet op efter årsskiftet, og Lionel Messi har i den grad fundet de flotte takter frem. Det bliver dog fortsat overskygget af uvisheden, da man endnu ikke ved, hvor hans fremtid ligger.

LÆS OGSÅ: Juve-boss: Ronaldo er en del af fremtiden

Der er umiddelbart ikke nogen Barcelona-fan, der ønsker at se ham forlade klubben. De håber naturligvis på, at Messi ender med at forlænge sin kontrakt med Barcelona, og som det har set ud de seneste uger, så kan han meget vel ende med at blive.

I Barcelona har man oplevet mange positive ting på det seneste. De spiller uden tvivl bedre fodbold, hvorfor resultaterne naturligvis også ser bedre ud, men der er ligeså kommet mere ro på bag scenen, da Joan Laporta er blevet klubpræsident.

Det burde jo naturligvis være med til at gøre oplevelsen i Barcelona bedre. Sport erfarer da også, at dette skulle være sandt, da Barcelona er i god dialog med Messi om at forlænge kontrakten, der står til at udløbe til sommer.

LÆS OGSÅ: Magiske Messi scorer topkarakter i La Liga

Det er dog ikke noget, man kan bide sig sikker på, da Lionel Messi selv har meddelt, at han først vil træffe en beslutning ved sæsonens ende. Det skulle dog være med til at øge chancerne for, at han ender med at blive i hjerteklubben.