I FC Barcelona er tingene endelig begyndt at se bedre ud. De er ubesejret i 2021, men der skal ikke lægges skjul på, at det kommer efter et slemt efterår. Ronald Koeman kom til Barcelona og overtog som cheftræner i en tid, hvor man havde mange udfordringer både på og uden for banen.

LÆS OGSÅ: Magiske Messi scorer topkarakter i La Liga

Han har dog håndteret sagerne godt, og spillerne skulle angiveligt ønske, at han fortsætter i næste sæson.

Det er Sport, der erfarer, at Ronald Koeman modtaget stor opbakning fra spillertruppen. Han skulle især blive bakket op af de mere markante profiler i truppen, da de er glade for at have den tidligere Barcelona-spiller som træner, da de respekterer hans væremåde.

Han er meget direkte og ærlig i sin tone, samtidig med, at han er opmærksom på ens rolle i klubben, uanset størrelse. Han opdaterer sig tit med de skadede spillere og dem, der føler sig glemt og ikke får så meget spilletid, som de nu engang havde ønsket.

De skulle blandt andet være derfor, at de ønsker at have ham som træner i næste sæson, da han simpelthen skaber harmoni i truppen. Det oplevede man ikke helt, da man havde Valverde med roret, og i hvert fald ikke, da man havde Setien siddende i sædet.

Ronald Koeman skulle ligeså modtage støtte fra bestyrelsen, herunder Joan Laporta, der er Barcelonas nye klubpræsident. Han er nemlig glad for, hvad han har set fra Koemans side, da han tydeligvis har fået holdet til at forbedre sig markant.

LÆS OGSÅ: Medie: Manchester United har truffet beslutning om Ronaldo-comeback

Han kan dermed glæde sig over at modtage opbakning fra truppen og fortsætte med god vind i ryggen.