Det er ikke nogen hemmelighed, at Mikkel Damsgaard har gang i sit helt store gennembrud under dette års EM. Hans flotte præstationer for det danske landshold har medført stor interesse for den talentfulde kreatør.

LÆS OGSÅ: Overraskende udmelding om Braithwaite: “Jeg tror, han kan vinde Ballon d’Or”

Ifølge den spanske sportsavis Sport har Barcelona et godt øje til den danske spiller, mens italienske Calcio Mercato melder, at AC Milan også har Damsgaard på radaren. Det senest nye er, at Barca har skruet op for deres interesse.

Det er den spanske avis Mundo Deportivo, der rapporterer, at den catalanske avis vil gøre sin interesse mere konkret i løbet af de næset uger. Formålet med dette er at afværge interesse fra potentielle rivaliserende klubber, som også har et godt øje til Damsgaard.

Salget af Damsgaard kan vise sig at blive en rigtig god forretning for italienske Sampdoria, da de ifølge Football Espana kan forlange op mod 35 millioner for danskeren. Det er svarende til intet mindre end 260 millioner kroner.

Tidligere har den italienske klubs præsident udtalt, at Damsgaard i hvert fald skal koste 225 millioner kroner, såfremt han skal sælges. Han gjorde det dog også klart, at man ikke har i sinde at sælge ham denne sommer, hvorfor han faktisk slet ikke er til salg.

Mikkel Damsgaards nuværende kontrakt med Sampdoria løber frem til 2024. Her han spillet siden sommeren 2020, hvor han blev hentet i danske FC Nordsjælland, og tilsyneladende bliver det ikke vanskeligt for Damsgaard at tage næste trin op ad rangstigen.

LÆS OGSÅ: Barca-spillere nægter at gå ned i løn for at finansiere Messi-forlængelse

Den danske kreatør fylder 21 år netop denne lørdag, hvor han skal i aktion mod Tjekkiet, som det danske landshold møder i kvartfinalen i EM.