Barcelona er kendt for at være rigtig dygtige til at opsnappe og udvikle unge talenter. Og nu har de angiveligt gjort det igen.

Efter sigende er Barcelona nået til enighed med en af Spaniens mest eftertragtede unge talenter. Ifølge Express er de nemlig nået til enighed med Pablo Torre fra Racing Santander.

Barcelona har dog ikke været ene om at vise interesse for den blot 18-årige spiller. Han var nemlig også på radaren i Real Madrid, men Barcelona endte med at vinde kampen om hans underskrift.

Det unge talent er blevet enige med Barcelona om de personlige vilkår, efter en personlig indgriben fra Xavi, som var med til at overbevise ham om, at Barcelona var det rette valg.

Torre har angiveligt den samme repræsentant som Xavi, og Barcelona-trænerens indflydelse på spilleren skulle angiveligt være den afgørende årsag til, at han valgt Barcelona frem for Madrid.

Aftalen er dog endnu ikke helt på plads. Barcelona skal først aftale en pris for den unge spiller, der angiveligt har en frikøbsklausul på 10 mio. euro (74 mio. kr.) i Racing Santander.

Ifølge SPORT er en aftale dog meget tæt på, og en officiel udmelding kan komme allerede i løbet af fredagen. Det afhænger dog af, om de to klubber når til enighed.