FC Barcelona har et godt øje til Joao Felix, og har været i dialog med hans repræsentanter.

I lang tid har Joao Felix været på radaren i FC Barcelona. Den catalanske klub havde tilmed et godt øje til ham, inden han blev hentet fra Benfica til Atletico Madrid.

LÆS OGSÅ: Avis: Så længe er Ousmane Dembélé ude

Til trods for, at han ikke har formået for alvor at slå igennem hos rivalerne fra Atletico Madrid, har Barcelona stadig et godt øje til ham.

Den 23-årige portugiser er blevet lejet ud til Chelsea i resten af denne sæson, men det forventes ikke, at den engelske klub køber ham, når sæsonen er overstået.

Derfor skulle Barcelona have gjort sig tanker om at bringe ham til Camp Nou, da Felix efter sigende ikke er tilfreds med sin rolle under Diego Simeone.

Ifølge den spanske avis SPORT har det medført, at Barcelona har været i dialog med hans repræsentanter, da de ønsker at vide mere om, hvad hans plan er til sommer.

LÆS OGSÅ: Mbappé med transferkrav til PSG: Hent ham til klubben

Avisen skriver, at Barcelona håber på, at de vil være i stand til at købe ham på en permanent aftale til sommer, selvom han for nylig skrev under på en ny kontrakt med Atletico Madrid, der holder ham i klubben til juni 2027.