FC Barcelona og Al-Sadd er ikke nået til enighed om en aftale, der sender Xavi til Camp Nou som klubbens nye træner.

LÆS OGSÅ: Rygtes væk: Vil nu gå ned i løn for at blive i Barcelona

Det lykkedes ikke Barcelona at nå til enighed med Qatar-klubben Al-Sadd på deres første møde. Derfor er der endnu ikke indgået en aftale om, der sender Xavi til Camp Nou, skriver SPORT.

Det er kun de to klubber, der mangler at nå til enighed. Xavi og Barcelona er nemlig allerede nået til enighed om en aftale, der tilmed inkluderer, at Xavi er gået med til at gå ned i løn.

Qatar-klubben virker desuden åbne for at tage afsked med Xavi, men det kræver dog, at Barcelona kommer til lommerne. Al-Sadd kræver nemlig, at der bliver betalt en kompensation på fem millioner euro, hvis de skal lade Xavi gå.

Barcelona er dog ikke meget for at skulle betale for at hente Xavi til klubben, selvom det tyder på, at de er meget opsatte på, at det er ham, der skal tage over efter den fyrede Ronald Koeman.

SPORT skriver desuden, at Xavi og hans repræsentanter er klar til at skrive under på en aftale, men der mangler dog fortsat en aftale mellem de to klubber. Før den er nået, kan Xavi ikke skrive under på en kontrakt med Barcelona.

Avisen beretter også, at et nyt møde er blevet planlagt til at blive afholdt i dag. Det forventes, at dette møde bliver afgørende. Kan man ikke blive enige her, vil Barcelona potentielt søge i retning af andre kandidater.

LÆS OGSÅ: Inter vil bruge Christian Eriksen i byttehandel med målmand

Barcelona-ledelsen er i Qatar på nuværende tidspunkt, hvilket inkluderer fodbolddirektør Mateu Alemany og vicepræsident Rafa Yuste. Præsident Joan Laporta er ikke rejst med.