FC Barcelona i aften i aktion mod Sevilla, og det bliver uden spillere som Martin Braithwaite og Ronald Araújo. De håber dog begge på, at man kan komme tilbage på banen hurtigst muligt, og især sidstnævnte skulle være yderst ivrig efter et comeback.

LÆS OGSÅ: Selvsikre Braithwaite: “Jeg ved, at jeg vil få succes”

Den 21-årige midtstopper har været hårdt ramt af skader, og han pådrog sig igen en skade, da Barcelona tørnede sammen med Betis.

Det blev bekræftet af Barcelona, at han havde forstuvet sin venstre ankel.

Det kommer på et meget skidt tidspunkt for Barcelona, da han har vist sig at være meget vigtig for holdet. Det kommer også op til, at Barcelona møder Paris Saint-Germain i næste uge i Champions League, men ifølge Mundo Deportivo kæmper han en brag kamp for at blive klar.

Det skulle nemlig være svært at sige, hvor lang tid, man forventer, han er ude. Det var samme skade, som holdt Araújo ude i sidste sæson, men han kunne her gøre comeback ti dage senere.

LÆS OGSÅ: Koeman roser Barca-duo: “Gode spillere vil altid forstå hinanden”

De næste døgn er derfor vigtige for Araújo, som ønsker at blive klar til Champions League-kampen. Det vil blive vurderet ud fra smerten og hævelserne, hvor stor en chance han har for at komme i spil.