FC Barcelona er begyndt at overveje mulige afløsere for Ronald Araujo. Her ser de bl.a. i retning af Kalidou Koulibaly.

Ronald Araujos nuværende kontrakt med Barcelona løber frem til sommeren 2023. Derfor arbejder den catalanske klub på at forlænge med den blot 22-årige forsvarsspiller.

I de seneste dage har der dog været meldinger om, at der er lang vej til en underskrift på papiret. Araujo er nemlig kun villig til at acceptere en løn, som han mener, der afspejler hans betydning for Barcelona.

Skulle det ende med, at Araujo beslutter sig for at forlade Barcelona til fordel for f.eks. Manchester United eller Chelsea til sommer, vil Barcelona forsøge at hente Koulibaly. Det skriver El Nacional.

Koulibaly har været loyal over for Napoli, selvom der har været mange rygter om, at han har fået flere tilbud for at forlade den italienske klub i løbet af de seneste par år.

Om 18 måneder står han dog til at kunne forlade klubben på en fri transfer. Derfor skulle Serie A-klubben angiveligt være åben for at sælge ham til sommer, hvor de vil kræve omtrent 30 mio. euro for ham.

Der er dog fortsat forlydender om, at Barcelona er tæt på at hente Andreas Christensen, der ser ud til at forlade Chelsea til sommer.