FC Barcelona har planer om at styrke truppen i januar. Det vil de blandt andet gøre ved at hente Donny van de Beek.

Barcelona er klar til at styrke truppen til januar. Angiveligt har de planer om at gøre dette, ved at bringe hollandske Donny van de Beek til klubben.

LÆS OGSÅ: Officielt: Barca-truppen til Dynamo Kiev-opgør

På nuværende tidspunkt er han under kontrakt i Manchester United, som hentede ham sidste år. Hans spilletid har dog været meget begrænset, og derfor vil den catalanske klub forsøge at leje ham i januar.

Den 24-årige hollænder er blevet frosset ud af truppen under Ole Gunnar Solskjær, hvorfor han tilbringer det meste af sin tid på bænken. Som følge af dette, er han meget interesseret i at forlade Old Trafford i 2022.

Faktisk er han så interesseret i at komme væk fra Manchester United, at han har skiftet sin agent ud. Han er blevet kædet sammen med flere forskellige klubber, hvor blandt andet Real Madrid er blevet nævnt som en potentiel destination for ham.

Ifølge spanske Sport har Barcelona dog planer om at udnytte Van de Beeks nuværende situation i Manchester United. Derfor vil de forsøge at hente ham til Camp Nou på en lejeaftale i januar.

Avisen skriver desuden, at en aftale potentielt kunne inkludere en option eller en forpligtelse til at købe ham i fremtiden. Barcelona håber på, at Van de Beeks ankomst vil tilføje et tiltrængt målscorende strejf fra midtbanen.

LÆS OGSÅ: Messi langer ud efter Laporta: Jeg fortjente det ikke

I denne sæson er det ikke blevet til mere end seks minutter på banen i Premier League for Donny van de Beek. Grundet den lille mængde spilletid, har han ikke planer om at blive i Manchester United, indtil hans kontrakt udløber. Det gør den nemlig først i 2025.