Barcelona forventes at ville styrke truppen næste år. En af de spillere, der er med i overvejelserne i denne forbindelse, er Maxi Gomez

Den 25-årige Maxi Gomez blev hentet til Valencia fra Celta Vigo i juli 2019. Siden da er det blevet til 81 optrædener for Los Che på tværs af alle turneringer. I disse kampe har han bidraget med 18 mål og 10 oplæg.

LÆS OGSÅ: Coutinho sættes i forbindelse med overraskende klubskifte

I denne sæson har Gomez indtil videre bidraget med et enkelt mål og et enkelt oplæg i syv kampe i La Liga. Han har kontrakt med den spanske klub frem til 2024.

Det forventes, at Barcelona vil forsøge at købe en relativt billig angriber i januar. Ifølge klubbens administrerende direktør, Ferran Reverter, er der råd til at foretage indkøb i starten af det nye år.

Ifølge den catalanske avis SPORT ser Barcelona på Gomez som et potentielt opkøb. Da Valencia har finansielle problemer, kan det ikke udelukkes, at et salg kan komme på tale i det nye år.

LÆS OGSÅ: Transferkrav fra Xavi: Denne spiller skal hentes, hvis han skal være træner

Angriberen scorede 31 mål i 75 kampe for Celta Vigo, inden han skiftede til Mestalla. Siden hans ankomst til spansk fodbold, har han i alt scoret 48 mål i 142 kampe i La Liga.