FC Barcelona er allerede blevet sat i forbindelse med Raheem Sterling, men kædes nu også sammen med Riyad Mahrez.

Barcelona ønsker at styrke truppen med en ny kantspiller, da det er et ønske, som den nyudnævnte træner Xavi har.

LÆS OGSÅ: Premier League-klub vil hente Gareth Bale

I denne forbindelse skulle den catalanske klub have rettet blikket mod Manchester City, da de viser interesse for Riyad Mahrez. Det skriver catalanske SPORT.

Angiveligt har Xavi dog stor interesse i at hente Francisco Trincao retur fra Wolverhampton, som han blev lejet ud til i sommer.

Ifølge SPORT ser Barca-ledelsen dog også på andre muligheder, hvis Trincao ikke kan hentes retur. Tilsyneladende skulle det være i denne forbindelse, at Mahrez er kommet ind i billedet.

Det er ikke første gang, at han kædes sammen med et skifte til Barcelona, hvilket han også gjorde for flere år siden. Dengang valgte han dog et skifte Leicester til Manchester City.

På det seneste har han dog ikke været tilfreds med sin rolle i Manchester City, da Pep Guardiola foretrækker andre spillere fremfor Mahrez.

SPORT skulle der vide, at Mahrez er åben for et skifte væk fra den engelske klub i januar. Avisen skriver ligeledes, at Xavi ser Mahrez som en ideel forstærkning til truppen, da han passer til den profil han søger.

På nuværende tidspunkt er der mangel på kvalitet på kanten, hvorfor Xavi ønsker at bringe nye kræfter til. Ligeledes ønsker han dog også at forlænge med Dembélé, på trods af hans dårlige skadeshistorik.

Ifølge Transfermarkt har Riyad Mahrez en markedsværdi på 42 millioner euro, hvilket svarer til cirka 312 millioner kroner.

LÆS OGSÅ: Newcastle har Manchester United-trio på blokken

Skulle det blive aktuelt, at den catalanske klub vil forsøge at bringe Mahrez til Camp Nou, vil det dog sandsynligvis blive på en lejeaftale. Den samme løsning er i spil i forbindelse med interessen i Raheem Sterling.