Christian Eriksen mangler ikke bejlere denne sommer, hvor han forventes at forlade Brentford, efter at have været i klubben i seks måneder.

Den danske stjerne vendte retur til professionel fodbold i januar, efter at have været ude som følge af sit hjertestop i kampen mod Finland under EM.

LÆS OGSÅ: Bayern afviser tredje Barca-bud på Lewandowski

Her skrev han under på en kort kontrakt med Brentford, der nu er udløbet. Han havde nemlig kun kontrakt med den engelske klub frem til den 30. juni.

Det betyder, at han i skrivende stund kan forlade Brentford på en fri transfer, men det vides endnu ikke, om han ender med at gøre dette.

Skulle han beslutte sig for at søge mod en ny klub, kommer han dog ikke til at mangle muligheder, da han angiveligt har fået tilbud fra hele seks klubber.

Ifølge Daily Mail har den danske stjerne nemlig fået tilbud fra både Manchester United, Everton, Leicester, Brentford, West Ham og Ajax.

Hertil har der også været tale om, at han kunne vende retur til Tottenham, men London-klubben har skruet ned for sin interesse, og har angiveligt ikke givet ham et tilbud.

Desuden skulle Ajax allerede være afskrevet, da Eriksen ikke har et ønske om at forlade Premier League. Faktisk lyder det, at han ville foretrække at blive i London.

LÆS OGSÅ: Bekræfter: Richarlison solgt til PL-klub

Det kan naturligvis vise sig at være en fordel for Brentford og West Ham, der begge holder til i den engelske hovedstad.