Phillippe Coutinho har i lang tid været rygtet væk fra FC Barcelona. I de seneste dage har han særligt været kædet sammen med italienske AC Milan.

LÆS OGSÅ: Tottenham vil snuppe Barcelona-midt for næsen af Manchester United

Flere klubber har været nævnt, men AC Milan ser ud til at være den mest seriøse bejler til den brasilianske spiller. Hvis ikke et skifte falder på plads inden sæsonstart, vil Coutinho påbegynde træningen med Barcelona-truppen.

Den catalanske storklub tager hul på den nye sæson den 9. og 10. juli, hvor lægetjek vil blive gennemført. Den første træning vil blive afviklet den 12. juli på træningsanlægget i Sant Joan Despí. Er han ikke skiftet inden da, vil Coutinho deltage.

Som angivet tidligere er der flere klubber, der er blevet kædet sammen med Coutinho. Ingen af dem har dog vist sig at være synderligt seriøse, hvorfor et skifte endnu ikke er blevet en realitet for brasilianeren.

AC Milan har dog meldt sig på banen med en interesse. Og nu skriver den spanske avis Sport, at Coutinho forventes at skifte til den italienske klub. Skulle skiftet ikke være faldet på plads forud for den nye sæson, vil han begynde sæsonen med catalanerne.

Coutinho har siddet over ved dette års Copa América, hvorfor han skal starte sæsonen med Barcelona den 9. juli, hvor han skal gennemføre et lægetjek. Det samme skal de øvrige spillere i truppen, der ikke har spillet med deres respektive landshold.

Sport skriver desuden, at brasilianerens genoptræning går rigtig godt. Derfor vil han også snart være klar til at spille igen. Ender han ikke med et klubskifte denne sommer, bliver det dog interessant at se, hvor meget spilletid han får under Ronald Koeman.

LÆS OGSÅ: Messi-forlængelse kan få konsekvenser for Griezmann

Hvis det ender med et skifte til AC Milan, kan han vende tilbage til både Serie A og Milano, da han tidligere har spillet for Inter Milan.