Cristiano Ronaldo har i lang tid været rygtet væk fra Juventus. Flere medier har beskrevet, at den portugisiske stjerne ønsker at forlade Torino denne sommer. Nu er der dog forlydender om, at der i stedet arbejdes på en forlængelse.

LÆS OGSÅ: Messi-forlængelse kan få konsekvenser for Griezmann

Den 36-årige portugiser, der scorede fem gange i fire optrædener for Portugals landshold ved dette års EM, har bidraget med 101 mål i 133 optrædener for Juventus i sin tid i klubben.

Cristiano Ronaldo har fortsat et år tilbage sin nuværende kontrakt med Torino-klubben. Det rygtes dog, at han vil forlade klubben allerede denne sommer. I denne forbindelse er han blandt andet blevet kædet sammen med et retur til Manchester United.

Nu skriver den italienske avis Gazzetta dello Sport dog, at hans agent, Jorge Mendes, er i dialog med Juventus. Angiveligt skulle det ikke dreje sig om et potentielt salg, men derimod om en forlængelse med Torino-klubben.

Derudover skriver avisen, at Ronaldo har et klart mål om at vinde sin sjette Ballon d’Or. Ligeledes har han heller ikke givet op på at vinde et Champions League-trofæ med den italienske storklub.

Ronaldo, der også har været kædet samen med et skifte til Paris Saint-Germain, formåede at score 36 mål i 44 kampe for Juventus i 2020/21-sæsonen.

LÆS OGSÅ: Avis: Real Madrid vil leje Manchester United-midt

Skulle det ske, at han beslutter sig for at forlade Juventus, står de derfor til at miste deres topscorer. Derfor vil det med garanti være noget, der kan mærkes på deres resultater. Af denne grund kan det ikke udelukkes, at Juventus vil være interesseret i at forlænge med portugiseren, til trods for hans alder.