Ousmane Dembélé vil få en ny kontrakt i FC Barcelona med en særlig aflønningsmodel, skriver spanske SPORT.

FC Barcelona skulle angiveligt være klar til at tilbyde Ousmane Debmélé en ny kontrakt. Han skal dog ikke forvente at få en kontrakt med en fast løn.

LÆS OGSÅ: Højbjerg er skadet: Han skal afløse ham

Derimod vil den catalanske klub tilbyde ham en kontrakt, hvor hans aflønning afhænger af, hvor mange kampe han kan spille i løbet af sæsonen.

Ifølge SPORT er det et forslag, der er blevet fremsat af fodbolddirektør Mateu Alemany, og angiveligt er resten af ledelsen åbne for denne type kontrakt.

I Barcelona er man nemlig meget bekymrede over franskmanden skadeshistorik, hvorfor man fremadrettet ønsker at aflønne ham efter antal spillede kampe.

SPORT tilføjer, at denne model faktisk vil betyde, at Ousmane Dembélé har mulighed for at tjene lige så mange penge, som han tjener på nuværende tidspunkt, hvis han undgår skader.

Indregner man også diverse bonusser, der er indskrevet i den omtalte kontrakt, vil det endda være muligt for franskmanden at øge sin indkomst i den kommende sæson.

Hvis han ikke formår at holde sig fri for skade, kan han dog se frem til en betydelig nedgang i sin indkomst. Holder han sig ikke skadesfri, betyder det nemlig, at han må sidde kampe over.

I denne sæson har han kun været på banen i enkelt kamp, hvor det blev til 25 minutters spilletid. Efterfølgende er det blevet meldt ud, at han igen er blevet skadet.

LÆS OGSÅ: Skidt nyt for Xavi: Ansu Fati er ude i lang tid

Netop denne situation ønsker man undgå, ved at aflønne ham for hver spillet kamp, da det giver ham incitament til at holde sig skadesfri.