Der har været mange spekulationer om, hvor Dembélé er at finde i fremtiden. Nu fortæller avisen Sport, at han har meddelt klubben, at han er klar til at tale om en forlængelse, når en ny præsident er blevet fundet.

LÆS OGSÅ: Carragher med skarp kritik af Solskjær og co. efter uafgjort

Hans nuværende kontrakt udløber efter næste sæson, hvorfor FC Barcelona har brug for en afklaring på hans planer. Ønsker han ikke at forlænge, kan et salg nemlig komme på tale til sommer, da man ellers risikerer man at slippe ham på en fri transfer til sommer 2022.

Ifølge avisen Sport bliver der dog ikke tale om, at de skal finde en ny klub til ham, da han ønsker at blive i FC Barcelona. Angiveligt skulle han have sagt til den sportslige ledelse, at han er klar til at forhandle om en ny kontrakt på plads. Han har dog gjort det klart, at han ikke ønsker at forhandle, før e ny præsident er blevet valgt.

Samtidig skriver Sport, at der fortsat er interesse fra Manchester United, som Dembélé blev sat i forbindelse med i sommer. Her valgte han dog at afvise De Røde Djævle, selvom FC Barcelona gjorde det meget klart, at de var klar til at sælge ham.

LÆS OGSÅ: Koeman melder ud: “Vi kan ikke vinde det store”

Under alle omstændigheder, er det garanteret, at Dembélé bliver et varmt navn i sommerens transfervindue. I hvert fald indtil det er meldt ud, hvorvidt han forlænger sin kontrakt eller ej.