I januars transfervindue fik FC Barcelona to henvendelser på henholdsvis Martin Braithwaite og Junior Firpo, som tikkede ind i de sidste timer af vinduet. Der blev lukket ned for vinduet mandag nat, og frem til for ganske nylig, har buddet på den danske angriber været ukendt. Nu er det dog blevet afsløret, at buddet kom fra West Bromwich.

LÆS OGSÅ: Chelsea-talent erkender: Denne United-profil har været min hårdeste modstander

Det vidner også om, at det var pengestærke Premier League-klubber, der rettede henvendelse til FC Barcelona. Arsenal gav udtryk for, at de ønskede at leje Junior Firpo, men han er dog ikke villig til at forlade den catalanske klub før til sommer. Hertil blev det også berettet, at en hidtil ukendt klub havde givet et bud på danske Martin Braithwaite.

Ifølge den spanske avis Mundo Deportivo, var der tale om bundproppen West Bromwich. De ønskede ikke at købe ham, men ville derimod hente ham til klubben på en lejeaftale. Ifølge det spanske medie var der dog en købsoption på 15 millioner euro i deres bud. Af mediet berettes det også, at den danske angriber har afvist at forlade Camp Nou.

LÆS OGSÅ: Hvad byder fremtiden på? Det går ikke Braithwaites vej i øjeblikket

Braithwaites nuværende kontrakt med FC Barcelona løber frem til 2024, og han er ikke presset ift. at skulle finde sig en ny klub. Dertil skulle han efter sigende også være ganske tilfreds med den mængde spilletid, han får i den spanske klub. Desuden er Ronald Koeman også glad for hans indsats, hvorfor han har fået mere spilletid i løbet af det seneste stykke tid.