Jules Koundé er en eftertragtet herre, der har flere klubber at vælge mellem, men han ønsker at skifte til Barcelona.

FC Barcelona har et stort ønske om at styrke deres defensiv denne sommer, da den har haltet i 2021/22-sæsonen.

– LÆS OGSÅ: Bayern-boss taler ud om Lewandowski: Jeg er ligeglad

Derfor har de blandt andet indgået en aftale med danske Andreas Christensen, der forventes at blive officielt præsenteret snarest.

Xavi og co. har dog ikke planer om at nøjes med én tilføjelse til det centrale forsvar, hvilket der er flere årsager til.

Først og fremmest ønsker man at sælge både Lenglet, Umtiti og Mingueza, mens Piqué er blevet informeret om, at han ikke vil være starter i den kommende sæson.

Dette betyder, at Xavi pludselig kommer til at have mangel på muligheder til det centrale forsvar, selvom Andreas Christensen hentes til klubben.

Netop derfor skulle Barcelona være interesserede i at hente Koundé, som ifølge Mundo Deportivo også er interesseret i et skifte.

Der er nemlig en helt særlig årsag til, at den franske forsvarer mener, at den bedst beslutning vil være at skifte til Barcelona.

Han er nemlig af den opfattelse, at et skifte til Barcelona vil hjælpe ham med at få en plads i truppen på det franske landshold i forbindelse med VM i Qatar.

Landstræner Didier Deschamps har et hav af centrale forsvarere at vælge mellem, hvorfor der er stor konkurrence om at få plads i truppen.

– LÆS OGSÅ: PL-træner taler ud: Har aftale med Christian Eriksen

Jules Koundé håber derfor på et skifte til Barcelona, hvor han kan få lov til at brillere, hvilket han håber på er nok til, at Deschamps vælger ham.