I sommer skrev Liverpool under på en længerevarende aftale med sportsmærket Nike, der skal være trøjeleverandør for den engelske klub. Aftalen har en værdi på omkring 253 millioner kroner om året. Nike skulle efter sigende have set potentialet i Liverpool, da det er en af de største klubber i verden.

LÆS OGSÅ: Inter-stjerne rasede: Blev afløst af Eriksen

Kylian Mbappe, der på nuværende tidspunkt spiller i PSG, er også sponsoreret af Nike. Den franske Ligue 1 kan dog ikke hamle op med Premier League, når det kommer til brand, seertal og finansiel værdi. Ligeledes ser PSG’s Champions League-drømme også snævre ud i fremtiden, hvilket kan få Mbappe til at forlade klubben.

Ifølge avisen Liverpool Echo kan Liverpools nye aftale med Nike vise sig at bane vejen for, at franskmanden skifter til de engelske mestre. Derudover er Mbappes gode ven, basketballstjernen LeBron James, ikke blot fan af klubben, men er også medejer.

Brandet bag Kylian Mbappe kan vokse sig endnu større, hvis han får lov at spille på den største scene af dem alle: Premier League. Spørgsmålet er blot, om det er dét, som det unge talent ønsker. Han er nemlig vokset op i Paris, hvorfor han meget vel kan ønske at blive her.

LÆS OGSÅ: Regnestykket er lavet: Så meget har Barcelona tjent på Messi

Mbappes nuværende kontrakt med Paris Saint-Germain løber frem til sommeren 2022. Han har endnu ikke forlænget med den franske klub, selvom den franske klub efter sigende forsøger at få ham til at forlænge sin kontrakt, som de også arbejder på at få Neymar til.