Diego Costa fik ikke den bedste afsked i Atlético Madrid, og han har såmænd stadig til gode at spille bare én kamp i det nye år, da han fik sin kontrakt med Atlético revet over.

LÆS OGSÅ: Dest er glad: Det passer mig rigtig godt

Angriberen, som tidligere har tørnet ud for Chelsea, har dermed ledt efter en ny klub i flere måneder, hvor han flere gange er blevet kædet sammen med et skifte til Premier League, ligesom også klubber i Brasilien har haft kigget på Costa. Men ifølge Mundo Deportivo ser det ud til, at han endelig har fundet sig en ny klub.

De erfarer, at Costa er nået til enighed med Benfica om, at han skal tørne ud for dem efter sommerferien.

Mundo Deportivo skriver, at Diego Costa tog til Brasilien for nogle måneder siden, hvor han kiggede nærmere på de tilbud, han havde modtaget. Der var dog ikke noget, der fangede hans interesse, hvorefter altså Benfica skulle have været ude med riven, og nu mener Mundo Deportivo, at Benfica og Costa har indgivet en principiel aftale.

Det vil sige, at Diego Costa kommer til at tørne ud for Lissabon-klubben, når man har rundet sommerferien, såfremt han altså ikke ender med at ombestemme sig i mellemtiden.

LÆS OGSÅ: Vil lokke Messi til klubben: “Vi har en reel chance”

Diego Costa har før spillet i Portugal, hvor han har tørnet ud for Penafiel og Braga.