FC Barcelona vil færdiggøre to signings allerede i denne uge. De vil blive officielt præsenteret inden længe.

Der er en klar forventning om, at FC Barcelona vil hente flere nye spillere til klubben i løbet af sommerens transfervindue.

LÆS OGSÅ: Declan Rice har besluttet sig om fremtiden

De har endnu ikke meldt noget officielt ud om deres planer og foreløbige signings, men det har dog længe været formodet, at de er blevet enige med Andreas Christensen og Franck Kessie.

Nu skriver spanske SPORT, at det forventes, at deres kontrakter vil blive færdiggjort og underskrevet i denne uge. Derfor vil det inden længe kunne offentliggøres, at de hentes til Barcelona.

Indtil videre skulle det kun være Christensen og Kessie, som den spanske storklub er nået til enighed med.

Dette betyder dog ikke, at det bliver de eneste spillere, der bliver hentet til Camp Nou denne sommer. Tværtimod lyder det, at Barcelona har store planer for dette transfervindue.

Blandt andet har Xavi bekræftet, at der er dialog mellem Lewandowski og Barcelona. Om han bliver hentet til Camp Nou, er dog svært at spå om, da Bayern München ikke virker interesserede i at slippe ham.

LÆS OGSÅ: Kylian Mbappé vil have Barcelona-midt til PSG

Derudover bliver Xavi og co. også nødt til at skille sig af med en række spillere, før de kan hente nye spil. Der skal nemlig være plads i lønbudgettet til de nye spillere.