Manchester United, men især deres fans, havde store forventninger, da klubben for et års tid siden bekræftede, at man havde skrevet under med Ajax-stjernen Donny van de Beek, som man måtte smide 300 millioner kroner for, men det ville ikke være forkert at sige, at det hidtil ikke har været nogen succes.

LÆS OGSÅ: Medie: Barcelona vil hente Ajax-stjerne til sommer

Hollænderen står nemlig blot noteret for at have bidraget med en enkelt scoring samt to oplæg i 39 kampe for De Røde Djævle, hvortil det kommer, at de fleste minutter stammer fra at være blevet skiftet ind.

I løbet af den seneste tid har der floreret mange rygter om, at han står til at forlade Old Trafford.

La Stampa mener at vide, at Juventus såmænd skulle være interesseret i at hente Donny van de Beek til Italien, hvorfor de allerede skulle have taget kontakt til hans bagland for at diskutere et muligt skifte.

Mediet mener, at det mulige skifte kunne ske i vintervinduet.

CalcioMercato melder dog noget anderledes, at Den Gamle Dame ikke har råd til den 26-årige hollænder, hvorfor en lejeaftale, hvortil man får indbygget købsoption, ville være mere sandsynligt.

De skulle have udset sig Donny van de Beek som en erstatning for midtbanespilleren Aaron Ramsey og Weston McKennie, som klubben vil skille sig af med.

LÆS OGSÅ: Interessen blusser op igen: Manchester United vil hente Barcelona-stjerne

Manchester United har kontrakt med Van de Beek til sommeren 2025.