Erling Haalands repræsentanter har i går været til møde med både Barcelona og Real Madrid. Det kommer dog ikke som nogen overraskelse, at også disse to storklubber er med i løbet om at sikre sig hans underskrift, da han er ved at sondere terrænet for sin fremtidige karriere, og der er meget, der peger på, at han vinker farvel til Borussia Dortmund til sommer.

LÆS OGSÅ: Medie: Manchester United har truffet beslutning om Ronaldo-comeback

Der var naturligvis stor fokus på Haaland-lejren i går, da hans far, Alf-Inge Haaland, samt agenten Mino Raiola blev spottet i Barcelona, hvor man naturligvis skulle mødes med Joan Laporta.

Alf-Inge og Mino kunne efter mødet med Laporta smutte direkte videre til et møde med Real Madrid.

Og det er måske meget fint, at disse samtaler bliver klaret hurtigt, da avisen Sport erfarer, at Erling Haaland hellere vil spille i La Liga for Barcelona eller Real Madrid, end han vil spille i Premier League.

Det kan derfor ende med endnu en kamp mellem rivalerne, da begge naturligvis ønsker at hente målmaskinen. Erling Haaland skulle dog stadig holde alle muligheder åbne, og det er da også derfor, at man skal mødes med Manchester United, Chelsea og Manchester City for at drøfte mulighederne.

LÆS OGSÅ: Juve-boss: Ronaldo er en del af fremtiden

Premier League-klubberne vil dog have nemmere ved at møde Haalands lønkrav, da de har pengestærke ejere i ryggen, mens FC Barcelona og Real Madrids økonomiske situation har taget et stort slag efter coronapandemien gjorde sit indtogt.