19-årige Moise Kean skiftede fra Juventus til Everton i sommer, men den talentfulde angriber  kan allerede vende tilbage til italiensk fodbold på en låneaftale i januar. 

Moise Kean gjorde opmærksom på sig selv i sidste sæson, da den 19-årige angriber scorede 6 mål for Juventus og to gange for det italienske landshold. Men med den hårde konkurrence om pladserne i offensiven hos de italienske mestre, valgte den unge italiener at påbegynde et eventyr i engelsk fodbold hos Everton, der betalte omkring 300 millioner kroner i overgangssum for hans underskrift. Indtil videre har der dog ikke været så meget eventyr over Keans tid i Premier League, hvor det endnu ikke er blevet til nogen scoringer i hans 11 optrædender for klubben. 

Nu skriver La Gazzetta dello Sport, at Bologna er i kontakt med Liverpool-klubben med henblik på en lejeaftale, der sender Moise Kean til Serie A for resten af sæsonen. Ifølge avisens journalist Nicolo Schira er det sandsynligt, at Everton vælger at sige ja til tilbuddet. Moise Kean har kun startet inde to gange for klubben, og Bologna leder efter en angriber. 

Som Football Italia beretter, har Bologna vist interesse i at få fingrene i Zlatan Ibrahimovic, som er fri på markedet, da hans kontrakt med MLS-klubben LA Galaxy udløber i denne måned. Bologna-direktør Riccardo Bigon har sagt, at kontakten mellem parterne er foregået mellem træner Sinisa Mihajlovic og Zlatan, som har et godt forhold til hinanden. Men Bologna ser ud til at have opgivet håbet om den 38-årige svensker, der ser ud til at skifte til enten Napoli eller Milan. 

Bologna ligger i øjeblikket på en 12.-plads i Serie A. I seneste runde tabte klubben 3-2 på hjemmebane mod Milan. Det var Sinisa Mihajlovic’ første kamp tilbage på trænerbænken for Bologna siden hans knoglemarvstransplantation i forbindelse med, at serberen fik konstateret leukæmi i juli måned.