Det har skabt røre i den spanske fodboldverden, at FC Barcelona-forsvarer Gerard Piqué for nylig har sat spørgsmålstegn ved de spanske dommeres integritet. Det er især i forhold til ærkerivalerne fra Real Madrid.

LÆS OGSÅ: Avis: Manchester United-stjerne er højt på ønskelisten hos FC Barcelona

Disse udtalelser kan dog ende med at blive dyrt for Piqué ifølge den spanske avis Mundo Deportivo. Han har udtalt, at 85 procent af de spanske dommere er Real Madrid-fans, hvorfor de dømmer til fordel for Real Madrid.

Den spanske avis skriver, at disse kommentarer faktisk er et brud på det fodboldforbunds disciplinærregler. Nærmere bestemt, så er der tale om et brud på vedtægt nummer 100:

"Kommentarer i medierne, som sætter spørgsmålstegn ved æren og upartiskheden hos ethvert medlem af den dommerstab, der arbejder med det spanske fodboldforbund, vil blive sanktioneret."

Piqué er i øjeblikket ikke at finde i kamptruppen for Barca, da han er skadet i sit ene knæ. Det tyder dog på, at han er klar til at komme i kamp igen i denne sæson. Det er dog ikke sikkert, at Barca-forsvareren faktisk får lov til at komme på banen igen i denne sæson.

LÆS OGSÅ: Chelsea melder sig ind i kampen om Manchester United-transfermål

Mundo Deportivo skriver nemlig, at et sådant brud på disciplinærreglerne, som Piqué angiveligt skulle have foretaget, kan koste mellem 4 og 12 måneders karantæne, hvilket vil være ledsaget af en bøde på mellem 4.500 kr. og 22.000 kr.