FC Barcelona leder efter en ny cheftræner, der kan tager over efter Ronald Koeman. Efter sigende er Roberto Martínez favoritten

Flere spanske medier skriver, at FC Barcelona leder efter en ny cheftræner, der kan tage over, såfremt Ronald Koeman bliver fyret. Angiveligt skulle det være Roberto Martínez, der er favorit til at tage over efter den hollandske træner.

LÆS OGSÅ: Manchester United vil hente skadet Barcelona-stjerne

Catalanske Sport skriver, at den nuværende belgiske landstræner er det foretrukne valg i klubben. Det vil dog kun være i tilfælde af, at man beslutter sig for at fyre den hollandske træner i den kommende tid. Det vil angiveligt ske, hvis han ikke får vendt skuden.

Avisen skriver, at Joan Laporta foretrækker Roberto Martínez over Xavi, som ellers er det foretrukne valg blandt andre medlemmer af bestyrelsen. Laporta er nemlig af den opfattelse, at Xavi endnu ikke er klar til at stå i spidsen for Barcelona.

Da Laporta begyndte at undersøge muligheden for at hente en ny cheftræner efter sidste sæson, var Martínez angiveligt en af de kandidater, der blev nævnt. Dengang gjorde han det dog klart, at han ikke ville forlade det belgiske landshold.

Havde han besluttet sig for at tage afsked med det belgiske landshold på dette tidspunkt, var ham nemlig bange for, at han ville efterlade dem i vildrede forud for sommerens EM.

LÆS OGSÅ: Rygtes at være Ronald Koemans afløser: Nu taler han ud

Nu ser situationen dog ganske anderledes ud, hvorfor det ikke kan udelukkes, at han er åben for at tage over efter Ronald Koeman. Han har en klausul i sin kontrakt, der gør det muligt for Barcelona at købe ham fri for 1,8 millioner euro. Ifølge Sport er det en pris, som Barca gerne vil betale.