Malmö FF leder efter en ny angriber, og ifølge det svenske medie Kvällsposten, der i øjeblikket særligt to spillere, der er af interesse for den svenske mesterklub.

LÆS OGSÅ: Real Madrid klar til at sælge klubveteran til Manchester United

Det svenske medie skriver dog også, at den danske cheftræner Jon Dahl Tomasson har en klar favorit. Dette skulle efter sigende være den 30-årige danske Feyenoord-angriber Nicolai Jørgensen. Det er dog ikke sikkert, at det er realistisk, da han vise sig at blive meget dyr for klubben.

Angiveligt skulle den tidligere FCK-angriber have en pris, der lyder på omkring 30 millioner danske kroner. Som følge af den høje pris, skulle det angiveligt også være i overvejelsesfasen, at Malmö FF og Tomasson i stedet vælger at leje ham.

Malmö FF har dog en Champions League-kvalifikation at se til, og beslutter de sig for at få en lejeaftale til slutningen af juni, vil det betyde, at Jørgensen ikke kan deltage i de kampe.

Jørgensen er dog ikke den eneste spiller, der bliver overvejet af Malmö FF. Efter sigende overvejer de også den 27-årige kroat Antonio Colak fra PAOK. Ifølge Kvällsposten har der været kontakt mellem PAOK og MFF-sportschef Daniel Andersson.

LÆS OGSÅ: Barcelona-bombe: Hvis jeg ikke vinder, er Messi væk

Anders Pålsson, der er formand i Malmö FF, skulle angiveligt have teaset en løsning for angrebet i denne uge, men ifølge Kvällsposten er det dog en melding, der godt kan have været lidt for tidligt ude.