Der har været en del rygter om Jude Bellinghams fremtid. Nu lyder det, at han har besluttet sig for, hvad der skal være hans næste klub.

I løbet af de seneste dage har der været en del rygter om, at Real Madrid skulle have stor interesse i at hente den unge Jude Bellingham.

LÆS OGSÅ: Klubpræsident bekræfter: Cristiano Ronaldo var tæt på vanvittig kontrakt

Og nu kan avisen Marca afsløre, at den spanske storklub faktisk har været i løbende kontakt med Bellingham-lejren siden 2019.

Ligeledes skriver avisen, at Jude Bellingham allerede har besluttet sig for, at han vil til La Liga-klubben, selvom han har flere andre bejlere.

Den 19-årige midtbanespiller skulle være særligt fristet af det faktum, at han blive en nøglespiller. Det skyldes, at både Modric, Kroos og Ceballos har kontraktudløb til sommer.

Skulle det vise sig, at han alligevel ikke vil til Real Madrid, er det Liverpool, der ser ud til at være hans mest sandsynlige destination.

LÆS OGSÅ: Neymar nærmer sig imponerende Pelé-rekord

Begge Manchester-klubber skulle dog også have interesse for ham. Desuden har der været meldinger om, at Erling Haaland forsøger at overbevise ham et skifte til City.