Ronald Koeman fortsætter efter sigende som træner i FC Barcelona. Det kræver dog, at han er villig til at acceptere en lønnedgang, da han ellers vil blive afskediget.

LÆS OGSÅ: Joan Laporta lover yderligere Barcelona-signings i næste uge

Der har været mange spekulationer om, hvorvidt hollænderen ville være at finde i trænersædet i den kommende sæson. Det er der flere årsager til, men spekulationerne bunder primært i de manglende præstationer i La Liga og Champions League.

I La Liga blev det til en tredjeplads for Koeman og Barcelona-truppen. Det er særligt præstationerne i de sidste kampe, som sendte dem ud af kampen om titlen, der har medført, at der har været mange rygter om, at Koeman vil få en fyreseddel i hånden.

Tirsdag afslørede præsident Joan Laporta dog, at forhandlingerne med Ronald Koeman var ‘gået godt’. Derfor ser det ud til, at de er nået til enighed om en ny aftale.

Ifølge den spanske sportsavis Sport har Koeman forlænget sin kontrakt på Camp Nou indtil 2023. Det har dog krævet, at han har accepteret at gå ned i løn, da Barcelona i forvejen er presset på denne front.

Barcelona har allerede præsenteret to nye spillere, som potentielt vil komme til at spille under Koeman i den kommende sæson, såfremt han ikke bliver afløst. Fælles for begge spillere, Sergio Agüero og Eric García, er, at de er ankommet på en fri transfer.

Koeman siges dog at være meget interesseret i at bringe både Georginio Wijnaldum og Memphis Depay til klubben. Meget tyder på, at de kan være blandt de næste spillere, der bliver præsenteret. Begge spillere står uden kontrakt og kan derfor skifte til Catalonien ganske gratis.

LÆS OGSÅ: Barcelona har udset La Liga-profil som alternativ for Matthijs de Ligt

I de første 54 kampe, hvor Koeman har stået i spidsen for Barcelona, er det blevet til 34 sejre, mens det også har budt på 11 nederlag.