Sport har lørdag berettet, at Joan Laporta allerede har kontaktet Erling Haaland-lejren, da han ønsker at hente ham til sommer. Koeman og Laporta har begge et ønske om, at man henter en spidsangriber, der er kynisk foran målet.

LÆS OGSÅ: Medie: Manchester United har truffet beslutning om Ronaldo-comeback

Og netop dette er en af Erling Haalands forcer, da han ser ud til at være ustoppelig i måden han bomber mål ind. Laporta har naturligvis fulgt hans udvikling de seneste år, og han skulle angiveligt have Haaland øverst på listen over potentielle indkøb til sommer.

Han skulle derfor allerede have kontaktet Mino Raiola, Haalands agent.

Heldigvis for Barcelona, så er Mino Raiola og Joan Laporta gode venner, og Raiola har flere gange nævnt, at han glæder sig til, at Laporta tager fat i ham, når han vinder valget i Barcelona. Det er nu sket, og han har nu udvist klubbens interesse i at hente Haaland.

Erling Haaland skulle angiveligt få en frikøbsklausul, der lyder på €75 millioner. Dortmund fastholder, at dette først bliver aktuelt fra 2022, hvorfor prisen altså er fastsat af dem. Det vil derfor være overraskende, hvis han ikke bliver solgt til sommer.

LÆS OGSÅ: Video: Holdkammerater hylder Messi

FC Barcelona skal dog sørge for at træffe den rigtige beslutning om Haaland. Der vil altid være en risiko forbundet med at hente så dyr en spiller, hvilket man har set med Ousmane Dembélé, Antoine Griezmann og Philippe Coutinho, hvor ingen af dem har opvejet deres pris.