FC Barcelona og Joan Laporta har efter sigende valgt at prioritere Erling Haalands underskrift over Lionel Messi. Rækker økonomien kun til én af dem, vil valget falde på nordmanden.

LÆS OGSÅ: Barca har udset sig Haaland-alternativ i Real Sociedad

Der har været en stigende optimisme omkring, at den argentinske angriber vil forlænge sin kontrakt med Barca. Dette ændrer dog ikke på, at som tingene ser ud nu, kan han forlade klubben på en fri transfer om ganske kort tid.

Hans-Joachim Watzke , der er direktør i Borussia Dortmund, har sagt, at han forventer, at Erling Haaland også spiller for den tyske klub i den kommende sæson. Alligevel skriver flere medier, at han vil være centrum i en stor budkrig til sommer, hvor flere klubber vil slås om hans underskrift.

Ifølge britiske The Sun vil Barca-præsident Joan Laporta gøre alt for at sikre Haalands underskrift til sommer. Hvis det viser sig at være nødvendigt, vil han endda gå så langt at prioritere det over at forlænge med Lionel Messi.

Mediet hævder, at Barca er forberedt på at sprede en nicifret udgift for Haaland over de kommende fem år. Det ændrer dog ikke på, at den catalanske klub har en stor gæld, hvilket kan hindre, at de har råd til at indgå en aftale med den 20-årige nordmand.

LÆS OGSÅ: Medier: Laporta planlægger ‘revolution’ i Barca til sommer

Endvidere er Barcelona angiveligt klar til at sælge intet mindre end 14 spillere til sommer, fordi de vil skrabe penge sammen til at finansiere købet af Haaland. For pengene får de en spiller, der har scoret 39 mål i 39 kampe i denne sæson.